Ga direct naar hoofd-inhoud »

Winkelwagen is leeg
Doorzoek site
  1. INNOSOL® Kubo
  2. INNOSOL® Origo
  3. INNOSOL® Manhattan
  4. INNOSOL® Rondo / Sunny
  5. INNOSOL® Aurora
  6. INNOSOL® Boston Twin
  7. INNOSOL® Lucia
  8. INNOSOL® Mesa
1

Lichttherapie thuis

Lichttherapie thuis volgen is voor veel mensen ideaal. Voorheen was het niet mogelijk een effectieve en professionele lichttherapie thuis te volgen en was het noodzakelijk hiervoor met regelmaat een ziekenhuis of praktijk te bezoeken. Echter, vandaag de dag is het zeer goed mogelijk uw lichttherapie thuis te volgen op zeer professionele wijze, met de INNOSOL lichttherapie lampen. Deze lampen zijn speciaal ontworpen voor iedereen die baat heeft bij lichttherapie en hier op ieder moment van de dag gebruik van wil kunnen maken.

Waarom uw lichttherapie thuis volgen?

Er zijn diverse voordelen te noemen waarom mensen kiezen de lichttherapie thuis te volgen. Op de eerste plaats is het niet altijd fijn, en ook zeker niet altijd mogelijk, met regelmaat een ziekenhuis of praktijk te bezoeken voor een lichttherapie. Thuis kunt u ontspannen een boekje lezen of televisie kijken terwijl u profiteert van de lichttherapie. U heeftthuis alle gelegenheid de lichttherapie te volgen wanneer u er behoefte aan heeft.

Contact

Wilt u ook uw lichttherapie thuis volgen en u zo veel vitaler en energieker voelen, ook op de meest donkere najaarsdagen? Neemt u dan eens een kijkje op onze website en ontdek wat Innosolvoor u kunnen betekenen wanneer u de lichttherapie thuis wilt volgen. U zult er gegarandeerd veel profijt van hebben, waar en wanneer u maar wilt. Bestel uw lichttherapie lamp direct online of neem vrijblijvend contact met ons op als u meer informatie nodig heeft. Mail dan naar info@innolux.nl. Tevens kunt u terecht bij diverse verkooppunten. Kijk voor de contactgegevens van deze verkooppunten op onze website.

Ook dit is interessant:
Lichttherapie depressie - Winterdip tips - Winterdepressie lamp - Lichttherapie thuis - Winterdepressie lichttherapie