Ga direct naar hoofd-inhoud »

Winkelwagen is leeg
Doorzoek site
  1. INNOSOL® Kubo
  2. INNOSOL® Origo
  3. INNOSOL® Manhattan
  4. INNOSOL® Rondo / Sunny
  5. INNOSOL® Aurora
  6. INNOSOL® Boston Twin
  7. INNOSOL® Lucia
  8. INNOSOL® Mesa
1

Winterdepressie lichttherapie

Bij een winterdepressie vormt lichttherapie een zeer effectieve behandeling. Met de simulatie van daglicht worden de sombere en donkere dagen van het najaar bestreden. Echter, niet iedereen kan de tijd in de agenda vinden om bij een winterdepressie lichttherapie te volgen in een ziekenhuis of bijvoorbeeld een praktijk. Dan bent u bij Innosolaan het juiste adres wanneer u bij uw winterdepressie lichttherapie wilt inzetten om de hinderlijke klachten te doen afnemen.

Uw winterdepressie tegengaan met lichttherapie in uw eigen omgeving

Wij bieden u de mogelijkheid tot het aanpakken van uw winterdepressie met lichttherapie in uw eigen vertrouwde omgeving, als uw woning of uw werkruimte. Door een winterdepressie met lichttherapie te bestrijden, zult u zich snel vitaler en energieker voelen, ook op de donkerste najaarsdagen. U kunt uw winterdepressie met lichttherapie aanpakken door een INNOSOL lichttherapie lamp te bestellen. U doet dit eenvoudig en snel via onze website, waarna wij de lamp op korte termijn bezorgen op het door u opgegeven adres.

Contact

Heeft u last van een winterdepressie en is lichttherapie in een ziekenhuis of praktijk geen optie voor u? Geen probleem. Pak de winterdepressie aan met lichttherapie in uw eigen omgeving en bestel een INNOSOL lichttherapie lamp online. Tevens bent u van harte welkom bij een verkoopadres. U vindt de contact- en adresgegevens van deze verkooppunten op onze website. Wilt u meer informatie? Stuur dan een mail naar info@innolux.nl. Wij zijn u graag van dienst.

Ook dit is interessant:
Winterdepressie lichttherapie - Winterdepressie lamp - Winterdip tips - Lichttherapie depressie - Lichttherapie thuis