Nieuws & media

Voor meer informatie en beeldmateriaal van de INNOLUX Design Collectie en INNOSOL lichttherapielampen kunt u contact opnemen per email via media@innolux.nl en telefonisch via 010-340 0550.

Nieuwsberichten

> INNOSOL KUBO wint Red Dot Design Award

> Lichttherapie effectief substituut voor anti-depressiva

INNOSOL® KUBO wint Red Dot Design Award

Korte dagen, minder licht. Het donkere najaar is duidelijk begonnen. Voor veel mensen betekent dit een milde vorm van depressie: de winterdip. Gelukkig helpt lichttherapie.

Helaas zijn lichttherapielampen maar al te vaak lelijke, grote bakken. Zodra de winter, de depressie of de dagelijkse behandeling voorbij is, zet je de energiegevende lamp het liefst zo snel mogelijk weer in een donker hoekje. Maar dat is nu verleden tijd. Want het Finse Innosol laat zien dat gezond licht niet lelijk hoeft te zijn.INNOSOL KUBO

Innosol ontwikkelt in samenwerking met bekende en aanstormende Finse ontwerpers lichttherapielampen die gezien mogen worden. En met succes: De lichttherapie designlamp INNOSOL® KUBO, ontworpen door Eero Aarnio, is de winnaar van de Red Dot Design Award 2010 op basis van het excellent design and innovative approach.

De gerenommeerde Finse ontwerper creëerde een abstract vormgegeven lamp met twee functies in één: design tafellamp en lichttherapielamp. De INNOSOL® KUBO is opgebouwd uit een drietal kubussen van verschillend formaat. De moderne lamp geeft een geometrisch accent aan iedere ruimte, zowel op de vloer als op een tafel. Met een lichtopbrengst bij therapeutisch gebruik van 10.000 lux betekent de KUBO meer energie en vitaliteit.

Meer informatie over de INNOSOL® KUBO